-
                                                                    
 
 
 
Om oss!
 
         Beate

Vi holder til i lyse, trivelige lokaler i Storgt. 38 i Horten.
 
Beate og Helene har tatt alle sine kurs gjennom Nails2000. 

Helene er negledesigner og sertifisert kursleder,  Beate er negledesigner, daglig leder og sertifisert kursleder og kursansvarlig for Nails2000 i Norge. 
                                                                                                                       Helene                                                                                         

Kamilla har tatt sin opplæring hos oss, og har alle Nails2000 sine kurs i negledesign, geleteknikk. Hun har bestått eksamen i Vippe Extension, singelvipper, i tillegg til at hun har kurs i voksing og farging av bryn og vipper.

   
                                                                                                                                                                                      Kamilla

Vi legger negler etter ditt ønske.  Du kan velge naturlige negler, lakkerte negler eller fransk manikyr.  Du kan velge å forlenge neglene, eller bare å forsterke dem. 
 
Vi bruker gele som støpemateriale, det er mildt mot naturneglene, luktfritt og fint for allergikere.  Det er det mest brukte materialet ellers i Europa. 

I Tyskland og  England bruker faktisk over 80% av negldesignerne gele som støpemateriale.  Det gir stor frihet i formgivings-prosessen, og et naturlig og sterkt resultat. Mange som har opplevd at acrylnegler har løsnet i bakkant, vil oppleve at gelenegler er løsningen!


Vi har et stort utvalg av produkter for stell av negler og hender, så som negllakker, håndkremer, filer og mye annet spennende!                                                                 

Vi tilbyr også Vippe Extension, voksing og farging av vipper og bryn og kurs i negledesign. Ta kontakt med oss dersom du kunne tenke deg en time hos oss eller om du ønsker å ta et kurs!
 
 
 
 
 
 
 
Nails2000
 
Nails2000 er vår samarbeidspartner. 
 
Nails2000 er et Tysk firma med underavdelinger i flere land i Europa, deriblandt Norge.
 
Vi er importør, distributør og kursansvarlig for Nails2000 i Norge og har Norges største netthandel på negl-produkter i tillegg til neglsalong og kurssenter.  Link til nettsidene: www.nails2000.no
 
Nails2000 sine produkter står for kvalitet og innovativ neglkosmetikk!
 
Nails2000 har ISO9001-sertifisering,og er i tillegg sertifisert som utdanningsinstitusjon i tråd med den tyske standarden for kvalitet i utdanning (AZWV).
 
 
 
 
 
 
Website Builder drives av  Vistaprint